最新招聘
公司简介:
职位描述:

Who We Are

·        Founded in 2009, IntelliPro Group Inc. is one of the fastest-growing IT services and HR solutions companies serving all industries in the Americas & APAC.

·        We provide a scalable continuum of services including IT talent solutions, workforce management strategies, and deliverable-based solutions designed to empower your business. Our client portfolio ranges from Fortune 500 companies and top-tier tech firms to innovative start-ups.

·        By leveraging AI, big data, and network effects, IntelliPro Group Inc. has built its database for talent matchmaking

英特利普集团

Ÿ   母公司Intellipro Group Inc.2009年创立于美国硅谷核心Santa Clara,是一家硅谷知名的华人高科技咨询与猎头公司,为企业提供专业的科技人才及高管招聘服务,软件项目外包,美国当地法律咨询等全方位人力资源解决方案。

Ÿ   目前我们是GoogleLinkedIn的排名前三的人力资源合作供应商,也是国内华为、大疆、阿里、滴滴、京东等知名高科技企业的人才招聘合作伙伴。

Ÿ   公司已在美国15个州及印度Delhi及中国深圳均设立分公司,员工遍布全球。

Ÿ   英特利普(上海)科技有限公司为Intellipro的国内分公司,目前主要配合美国母公司以及对接国内客户,提供IT人才招聘,技术咨询及技术培训,项目外包等服务。未来规划发展成为Intellipro亚太地区总部。

Ÿ   英特利普(上海)正在高速发展拓展国内市场,未来也会有美国硅谷工作交流机会,欢迎敢于挑战的你加入我们的团队!

官网:www.intelliprogroup.com

上海办公地点

淮海中路300K11大厦 28

毗邻新天地,位于上海最繁华便利的地带,网红店打卡嗨不停